Wednesday, 31 August 2011

Tips : Bedak tahan lama di muka .

Assalamualaikum

For your information , Aten ni 'Ratu Bedak' -,- Sebab ? Ok yang rapat saja tau ok :P Haha actually Aten suka bawak bedak pi mana-mana . Kalau lah ada rasa macam cabai/cili lekat celah gigi tu \euuu -,-/ , bolehlah mintak cermin kat Aten wuw wuw . Insyaallah ada punya Aten bawak . 

Onemorething , kadang-kadang masa cikgu tengah mengajar Aten akan keluarkan bedak then touchup sikit :P Eh bukan sebab nak Encik Yayang tengok ok , tapi takmau menyerlahkan kehitaman ku hahahaha -,- \cikgu yang baca , abaikan apa yang ditulih ni/ -,-

So kali ni bukan nak cerita pasai cabai/cili ok -,- Kali ni Aten nak bagi tips macam mana nak bagi bedak tahan lama kat muka ni :'D Sebelum-sebelum ni Aten just cuci muka dengan cleanser then pakai cream ja and letak sikit bedak. Tapi muka jadi macam sikit berhabuk bila letak bedak \so tak cantek/

Baru-baru ni kan Aten ada beli toner , so sajalah try dengan moisturizer :'D Well done Fatin Nabila ! First mesti cuci muka ok , then toner sikit . Sudah ? Eh tunggu sampai kering \meresap dalam kulit/ then moisturizer pulak :) Lastly boleh lah pakai bedak , siap !

Aten tak try lagi dengan cream , so nanti Aten update entry baru ok . Tengoklah macam mana , berkesan or tak :P Kalau nak lebih info , better klik sini .

Thanks for reading ...



Thanks for reading!

0 comments:

Post a Comment

Share

Widgets